Bilimsel Araştırma Projeleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

18.01.2024 09:44

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Birimi, 2023-2024 yılı proje değerlendirme toplantısını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya BAP Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İskender Dölek ve  BAP Birim Komisyon üyeleri de katıldı. Toplantıda, 2023-2024 yılı için BAP Birimine sunulan Kapsamlı Araştırma, Doktora Sonrası Projeler ve Lisansüstü Proje başvurularının değerlendirilmesi yapıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda, Kapsamlı Araştırma ve Doktora Sonrası Projeler için hakem süreçlerinin başlatılması, Lisansüstü Projelerin ise revizyon isteklerinin tamamlanmasından dolayı desteklenmeleri uygun bulundu.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, toplantının ardından yaptığı açıklamada BAP Biriminin, Muş Alparslan Üniversitesi’nin bilimsel araştırma faaliyetlerinin geliştirilmesine önemli katkılar sağladığını söyleyerek, BAP Biriminin bu yıl da üniversitenin bilim ve teknoloji üretme kapasitesini artıracak projelere destek vermeye devam edeceğini ifade etti.