Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğrencilerinden Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) Ziyaret

26.03.2024 01:58

Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Bölümü 1.sınıf öğrencileri, Prof. Dr. Aydın Akkaya ile birlikte, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Muş Başmüdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyarette Başmüdür Yardımcısı Mehmet Güngör ve  kurum personeli, 1. sınıf öğrencilerini ağırladı. TMO’nun tarihçesi, görev alanları, ülkemiz tarımına ve tüketicilere yönelik hizmetleri, kurumun yapısı, Ziraat Mühendisi istihdamı, diğer kamu ve özel kuruluşlarla olan bağlantıları gibi konuların ele alındığı ziyarette Baş Müdür Yardımcısı Mehmet Güngör verdiği bilgilerden sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. Yoğun iş temposundan ötürü ziyarete katılamayan TMO Baş Müdürü İsmail Küpeli, Baş Müdür Yardımcısı Mehmet Güngör ve diğer kurum personeline, öğrencilerimize gösterdikleri yakın ilgilerinden dolayı üniversitemiz adına teşekkür etti.