Fidan Dikimi Etkinliği Düzenlendi

22.04.2024 06:51

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında, Muş Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Murat Nehri kenarında düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldı.

Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır Hanımefendi, Garnizon Komutanı Ali Osman Sağlam, Vali Yardımcıları Tahir Yılmaz, Mustafa Batuhan Alpboğa, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Karlı, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, İl Jandarma Komutanı Mehmet Kasım Ermiş, Emniyet Müdürü Serkan Karaman, İl protokolü, Kurum Amirleri, öğrenciler ve çocuklar da etkinlikte yer aldı.
Günün anlam ve önemini bildiren konuşmaların ardından fidan dikimi gerçekleştirildi.