“İklim ve Çevre Sorunları Temelinde Birlikteyiz” Projesi Kapsamında Fidan Dikimi Etkinliğine Katıldık

28.04.2024 14:09

Muş İl Özel İdaresi tarafından yürütülen "İklim ve Çevre Sorunları Temelinde Birlikteyiz" Projesi kapsamında İtalya’dan gelen heyet ve proje ortaklarıyla birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı, Muş Valiliği, Avrupa Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği, Muş Alparslan Üniversitesi, Muş Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muş İl Özel İdaresi iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe, Vali Avni Çakır, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican’a vekaleten Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Karadağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Yusuf Akkaya, Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, kurum amirleri ve proje paydaşları katıldı.

İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen etkinlikte, Muş Valisi Avni Çakır, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Karadağ, İtalya'dan gelen Mirabello Sannitico Belediye Başkanı Angelo Miniello ve heyeti, kurum amirleri ile proje ortakları çam fidanı dikerek can suyu verdi.

Proje paydaşı olarak Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Karadağ'ın ağaç dikimini gerçekleştirdiği etkinlik, Muş folklor ekibinin halay gösterisi ardından ağaç dikimi ile sona erdi.