Rektörümüz, “En Başarılı Sözlü Sunum İkincilik Ödülü”nü Kazanan Öğrencilerimizi Makamında Ağırladı

24.05.2024 14:14

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, 16. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi'nde “En Başarılı Sözlü Sunum İkincilik Ödülü" kazanan Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerimiz Esra Süne, Özlem Çelen ve Helin Akdemir'i makamında ağırladı.

Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara’da düzenlenen 16. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi’nde“En Başarılı Sözlü Sunum İkincilik Ödülü”nü kazanan, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümü 4. sınıf öğrencisi Esra Süne, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican’a kongrede sunduğu “Üniversite Öğrencilerinin Organik Tarım ve Organik Gıdaya Yönelik Bilgi ve Tercihlerinin Belirlenmesi” başlıklı bildirisi hakkında bilgi verdi.

Ülkemizin 26 farklı üniversitesinin Zootekni ve Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümlerinden katılan öğrencilerin sunduğu 49 bildiri arasından ilk üç sırayı alan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Ankara Üniversitesinin ödüle layık görüldüğünü ifade eden Süne, kongreye katılımlarını destekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican’a kendisi ve bildiride isimleri yer alan öğrenci arkadaşları Özlem Çelen ve Helin Akdemir adına minnettarlığını dile getirdi.