Üniversitemiz Külliyesindeki Arılığımızda İncelemelerde Bulunuldu

03.06.2024 07:18

Batman, Sason, Yücebağ köyündeki kış yurdundan üniversitemiz külliyesine taşınan arıları Rektör Yardımcımız ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ yerinde ziyaret etti.

Prof. Dr. Karadağ, Batman Sason Yücebağ köyünden getirtilen ve Üniversitemiz Külliyesinde konuşlandırılan kolonilerde her türlü bakım işlemlerinin eksiksiz yapıldığını belirterek bu yıl koloni sayısı artışını ve arılıktaki işleyişi kontrol etti. Prof. Dr. Karadağ Üniversitemiz arıcılık alanında yapılan çalışmalar büyük desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican’a teşekkür etti. Arıcılık işletmesinde görev alan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Arş. Gör. Mustafa Güneşdoğdu, Ziraat Müh. Ahmet Furkan Küçüktatıl ve Ziraat Teknisyeni İbrahim Bayık’a kolaylıklar ve iyi çalışmalar diledi.