Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican Öğrencilerle Buluştu

03.06.2024 07:18

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, öğrenci buluşmaları kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Varto Meslek Yüksekokulu ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. 1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada, Rektörümüz öğrencilerimize hayata dair değerli tavsiyelerde bulundu.

Etkinlik boyunca Rektörümüz, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve onlara akademik hayat, kariyer planlaması ve kişisel gelişim konularında önemli bilgiler verdi. Rektörümüz, öğrencilere üniversite hayatının sadece akademik başarıdan ibaret olmadığını, aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmanın da kariyer gelişiminde büyük rol oynadığını vurguladı.

Rektörümüz konuşmasında, " Hayatınızın bu 4 yılını çok iyi değerlendirin ki gelecekte problem yaşamayın, aktif şekilde kütüphaneleri kullanın… Biz hepinizi çok seviyoruz.Hayatta başarılı olmanın anahtarı, sürekli öğrenmek ve kendinizi geliştirmektir. Sizler, üniversitemizin en değerli varlıklarısınız ve gelecekteki başarılarınızla gurur duyacağız. Hayal kurmaktan ve bu hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaktan asla vazgeçmeyin," dedi.

Bu tür buluşmaların devam edeceğini belirten Rektörümüz, tüm öğrencileri akademik ve sosyal etkinliklere katılmaya davet etti. Öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Rektörümüz, gelecekte de sık sık benzer etkinlikler düzenleyerek öğrencilere destek olmayı sürdüreceğini ifade etti.