Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Anabilim Dalında 4 Yüksek Lisans Tez Savunması Başarı ile Tamamlandı.

15.06.2024 05:47

Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Anabilim Dalında Danışmanlığını Prof. Dr. Yaşar Karadağ’ın yapmış olduğu Samet Aşkın ve Fazlı Coşkun ile Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Mahir Özkurt’un yapmış olduğu Hatice İlayda Selek ve Berfin Polat’ın Yüksek Lisans tez savunması başarı ile tamamlanmıştır.

Rektör Yardımcısı ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, yüksek lisans tezlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimize başarılar diledi.